Hydrafacial

Intezivni 30-minutni tretman koristi patentiranu Vortex-Fusion tehnologiju za čišćenje, ekstrakciju i hidratizaciju Vaše kože. Tretman je nježan jer se prilikom cijelog postupka koristi voda i patentirani antioksidanti za hidratizaciju kože. Hydrafacial se može raditi tokom cijele godine (čak i tijekom ljeta) kako bi se koža održala zdravom i svježom. Otkrijte zašto je ovo najtraženiji tretman u svijetu.

Pogodan je za sve tipove kože i dovoljno je nježan da se može inkorporirati u Vašu mjesečnu rutinu njege lica.

 

Kako djeluje:

Korak 1: Čišćenje + Piling

Očistite Vaše lice kako bi uklonili vanjske nečistoće nastale kao posljedica nošenja šminke, zagađenja... Pilingom se duboko prodire u kožu i uklanjaju njezine mrtve stanice čime se omogućava bolja penetracija proizvoda i otvaranje pora za ekstrakciju.

Korak 2: Ekstrakcija + Hidratizacija

Uklonite ostatke iz pora bezbolnim usisavanjem. Vaša koža je hidratizirana tijekom cijelog procesa tako da ne osjećate bol ili nelagodu prilikom ekstrakcije. Iznenaditi će Vas količina nečistoće koja će se izvući iz Vaših pora.

Korak 3: Spajanje + Zaštita

Zadnjim korakom se nanose antioksidanati i peptidi za maksimalizaciju sjaja. 

 

Gore je naveden standardni Hydrafacial tretman u trajanju od 30min. Možete poboljšati svoje rezultate dodavanje koncentriranih boostera i terapijom LED svjetlom. Za najbolje rezultate koristite Hydrafacial Platinum koji uključuje limfnu drenažu lica i vrata.

 

HYDRAFACIAL (45 minuta)

HYDRAFACIAL – NAPREDNI TRETMAN ZA AKNE (45 minuta)

Dulje vrijeme za ekstrakciju i plavo LED svjetlo se koristi za smirivanje i uklanjanje bakterija kože.

HYDRAFACIAL – ANTI AGE (45 minuta)

Dodavanjem visokokoncentriranog DermaBuilder boostera i korištenjem crvenog LED svjetla se tretiraju fine linije i bore.

HYDRAFACIAL – BLISTAVOST (45 minuta)

Dodavanjem visokokoncentriranog Britenol boostera i korištenjem crvenog LED svjetla se tretira hiperpigmentacija.

PLATINUM HYDRAFACIAL (60 minuta)

Koristi se smirujuća limfna drenaža lica i vrata za smanjivanja podbuhlosti i poboljšavanje cirkulacije, ujedno uz izbor koncentriranih boostera i LED terapiju svjetla (crveno ili plavo svjetlo, ovisno o stanju kože).

 

Pošaljite upit