Dermapen tretman: Microneedling

Dermapen rezultati

Što je microneedling?

Microneedling je postupak gdje pomoći mikroiglicama stvaramo mikro ubode na površinu kože.
Na taj način potičemo prirodni proces obnavljanje kože i pritom ublažavamo bore, strije i ožiljke te se postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Microneedling sa Dermapen uređajem vrlo je efikasna nekirurška metoda i za razliku od drugih uređaja s mikroiglicama ima poseban vertikalni kut uboda koji pospješuje efekt. Dermapen pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu, te time smanjuje mogućnost oštećenja kože. Sa Dermapen uređajem može se bolje i sigurnije tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, usana i nosa).

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti (0.25 - 2.50 mm) ovisno o koje područje tretiramo, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva koje potiče njenu obnovu. Upravo tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Microneedling sam po sebi je vrlo učinkovit međutim u kombinaciji s pomno odabranim aktivnim sastojcima rezultati se pospješuju jer se sa uređajem aktivni sastojci mogu unijeti duboko u kožu, te dopiru do slojeva do kojih ne može niti jedna krema.

Koliko ima mikro iglica?

Dermapen nastavak sadrži 12 mikro iglica. Higijena nam je od iznimne važnosti, prilikom svakog tretmana se koristi novi sterilni nastavak koji nakon postupka ide u otpad.

Što možemo tretirati sa Dermapen?

 • Akni (ako nije prisutna upalna faza)
 • Ožiljke od akni, operativnih zahvata i opeklina
 • Tretiranje bora
 • Vraćanja svježine i hidratacije licu
 • Hiperpigmentacija
 • Rosaceae (0. i 1. stupanj)
 • Strije

Ovisno o indikacijama koje tretiramo terapeut prilagodi aktivne sastojke koje se koriste prilikom postupka microneedling.

Tko nije kandidat za tretman Dermapen?

 • Trudnice i dojilje
 • Ako ste stavljali filere na području tretmana u zadnja 3 mjeseca

 

Koje aktivne sastojke koristimo?

U suradnji sa renomiranom firmom Reviderm izabrali smo aktivne sastojke koje se koriste u njihovim poliklinicima (uključujući Poliklinika Bagatin gdje se koristi isti Dermapen aparat i Reviderm sastojke kao u našem salonu).

 

Koji je postupak tretmana i koliko traje?

Ne treba odvojiti puno Vašeg dragocjenog vremena za Dermapen tretman, važno je da nakon tretmana nemate planirane aktivnosti koju mogu izazvati iritaciju kože koja se tretira.

Sam postupak tretmana je kako slijedi:

 1. Pregled lica i fotografiranjem (ukoliko želite) da možete pratiti promjene na licu. Terapeut odlučuje koji aktivni sastojci su najidealniji za tretiranje problematike kože.
 2. Čišćenje i eksfolijacija
 3. Stavljanje antiseptika
 4. Otvara se novi nastavak sa mikro iglicama
 5. Aktivni sastojci se stavljaju direktno na kožu
 6. Odabir dubine iglice i postupak microneedling tretmana
 7. Nakon tretmana stavljamo posebnu Reviderm Contour Masku koja smiruje kožu
 8. Završna krema sa zaštitnim faktorom

Nakon tretmana

Terapeut Vam objasni postupak kućne njege lica nakon tretmana. Crvenilo prođe nakon prvog dana ali je važno prva 3 dana nakon tretmana da se pridržavate dobre kućne njege.

Ukoliko mislite raditi više tretmana Dermapena u ponudi imamo Reviderm Post needling set koji sadrži 3 proizvoda koji koristite doma prva 3 dana nakon tretmana Dermapena. Pakiranje i veličina proizvoda je dostatno za korištenje nakon 4 Dermapen tretmana.

Isto tako možete koristiti proizvode od Dermalogice za kućnu njegu posebice iz UltraCalming linije.

Koliko tretmana je preporučeno?

Za vidjeti najbolje rezultate od Dermapen tretmana preporučeno je 3 - 4 tretmana. Tretmani se ne mogu raditi u razmacima kraćim od 21 dan. Jesen i zima su idealno vrijeme za odraditi seriju tretmana. Rezultati su najbolje vidljivi 10 dana nakon tretmana.

Ukoliko želite intenzivnije tretirati lice može se 14 dana između tretmana Dermapen napraviti Dermalogica kemijski peel lica, tzv. BioSurface Peel.

Cijena tretmana

Dermapen tretman (60 min): 750 kuna

Reviderm Post Needling Kit: 669 kuna

Paket 3 Dermapen tretmana sa  gratis Reviderm Post Needling Kit: 2.250 kuna

Dermalogica Bio Surface Peel (60 min): 450 kuna

Paket 3 BioSurface Peel: 1200 kuna + After care kit

Plativo u ratama sa Amex. Uskoro moguće u ratama sa Diners.

Pošaljite upit