Masaže

spa dubrovnik masaža

Od ukupno 8 masaža koje nudimo, sigurni smo da ćete pronaći onu koja vam najviše odgovara. Bez obzira za koju ste se masažu odlučili, naši terapeuti će svakako provjeriti koja su vaša očekivanja i želje te ih nastojati ispuniti u potpunosti. Prilikom rezerviranja, molimo vas da naglasite ukoliko ste trudni te ukoliko imate ikakvih alergija na određena ulja da bismo koristili alternativno ulje.

SAVJETI

  • Komunicirajte s terapeutom (odgovara li vam temperatura prostorije, pritisak masiranja, svjetlost, itd.)
  • Klijente s dužom kosom molimo da ju drže zavezanu ili zatraže lastiku po dolasku.
  • Izbjegavajte jesti prije masaže. Ostavite barem 90 minuta da vam tijelo probavi hranu prije masaže.
  • Dođite na vrijeme ili 5-10 minuta ranije od zakazanog termina. Ako žurite na masažu trebati će više vremena da vam se tijelo opusti.
  • Skinite onoliko odjeće koliko se osjećate ugodno. Ukoliko ne želite skinuti odjeću, preporučamo da ona bude što udobnija kako biste bili što opušteniji, a i da olakšate terapeutu pristup masiranim djelovima tijela.
  • Nakon masaže pijte dovoljno tekućine. Na taj ćete način omogućiti tijelu da što lakše i brže izbaci sve toksine iz vašeg organizma.
  • Na kraju masaže ne ustajte naglo kako biste izbjegli moguću vrtoglavicu.

Klasična masaža (25min/50min)
Preporučeno ako ste prvi put kod nas na masaži ili inače ne idete redovno na masaže. Terapeut koristi raznovrsne pokrete masiranja kako bi se mišićno tkivo ugrijalo, oslobodila napetost te uklonile kvrge u mišićima. Pritisak može biti jači ili slabiji.            

De-Stress masaža (25min/50min)
Fokusira se na sve točke stresa na tijelu. Oslobađa napetost i bol iz mišića i zglobova. Odličan odabir za one koji osjećaju potrebu za maksimalno opuštanje.

Sportska masaža (25min/50min)
Dobar odabir za one s blažim ozljedama, kroničnim bolovima ili ograničenošću pokreta. Terapeut se bazira na određeno problematično područje. Stimulira cirkulaciju krvi i limfe, razbija čvorove u mišićima i potiče pokretljivost tijela.                

Hot Stone masaža (75min)
Dobar odabir za oni koji imaju mišićnu napetost, a žele manji pritisak. Toplina kamenja zagrijava i opušta mišiće, poboljšava cirkulaciju i opušta živčani sustav. Terapeut postavlja glatka zagrijana kamenja na energetske centre kako bi uravnotežio tijelo i um.    

Masaža za trudnice (50min)
Masaža za trudnice prilagođena njihovom stanju tijela. Terapeut prilagođava tehniku masaže fokusirajući se na ublažavanje napetih dijelova tijela. Umanjuje razinu stresa i potiče relaksaciju. Prenatalna masaža se uvijek izvodi ležeći na boku, s postavljenim jastucima. Masaža se ne radi tijekom prvog tromjesečja trudnoće.

Masaža tjemena (20min)
Dobra za osobe koje zadržavaju napetost u predjelu glave. Prstima se masira cijelo područje tjemena, čela i vrata.

Masaža stopala (20min)
Preporuča se osobama koje imaju bolna stopala, ozljede ili 'umorne noge' od svakodnevnih aktivnosti. Oslobađa bol i smanjuje razinu stresa u cijelom tijelu.

Masaža lica, vrata i dekoltea (20min)
Preporuča se osobama koje često imaju osjećaj napetosti u gornjem dijelu tijela. Izuzetno opuštajuće. Smanjuje cjelokupnu razinu stresa u tijelu. Terapeut se fokusira na cijelo područje lica, gornji dio prsa i ramena.

Pošaljite upit