Dermalogica tretmani lica

spa dubrovnik dermalogica tretmani lica

Dermalogica tretmani lica su usmjereni na vaše trenutno stanje kože i vidljivo poboljšavaju kožu lica. Tretman započinje analizom kože lica 'Face Mapping' (jedinstvena metoda koju koristi Dermalogica kako bi analizirala potrebe vaše kože po zonama).Naši terapeuti su obučeni za dijagnozu ključnih problema kože i sastavljanje personaliziranih uputa za daljnju njegu.

Dermalogica Microzone brzi tretmani lica (30min)

Često tražite brzo rješenje za probleme s kožom kao što su izbijanja, umorni izgled očiju, beživotna i dehidrirana koža? Za ovaj tretman ne morate odvojiti puno vremena, a rješenje ćete pronaći za:

 • osjetljivu i sklonu crvenilu
 • obnovu i vraćanje sjaja
 • intenzivnu hidrataciju
 • regeneraciju zrele kože
 • aknastu i masnu kožu
 • podbuhlost i podočnjake

Svi Microzone tretmani uključuju dvostruko čišćenje, piling, masku, tonik i hidratantnu kremu. Preporučeno klijentima koji se tek upoznavaju sa Dermalogicom.

 

Dermalogica tretmani lica (60min)

U potrazi ste za tretmanom koji je namjenjen vašem trenutnom stanju kože, a istovremeno vam je potrebno nešto relaksirajuće? Preporučeno klijentima koji osjećaju potrebu za maksimalno opuštanje, te kojima nije potrebno mehaničko čišćenje.

U 60-minutnoj Dermalogica njezi imate dvostruko čišćenje, piling i tonik. Nadodaje se kombinacija maski, selekcija seruma & boostera, preporučena krema za područje oko očiju, završne kreme, masaža vrata i dekoltea i masaža lica 'Touch Terapijom'.

 • Energy vraća živost licu
 • MediBac za masnu i aknastu kožu
 • Prenatal za trudnice
 • Age Smart zaglađuje, učvršćuje i regenerira zrelu kožu
 • Gentle Touch za osjetljivu kožu, sklonu crvenilu
 • Intenzivna Hydra za suhu i dehidriranu kožu.

Nadoplata za contour masku (preporučeno zreloj koži za dublju penetraciju preparata i osjećaj zatezanja).

Dermalogica propisani tretman lica (90min)

Dermalogica propisani tretman sa mehaničkim čišćenjem je optimalan tretman u kojem terapeut odabire preparate prema vašem stanju kože lica. Uz kompletnu njegu odradi se mehaničko čišćenje. Uključena kontrola unutar 7 dana nakon tretmana.

90-minutni Dermalogica tretman započinje dvostrukim čišćenjem, pilingom i parom. Odradi se mehaničko čišćenje te visoka frekvencija i maska ili kombinacija više maski. Završava se sa odgovarujućim tonikom, selekcijom seruma & boostera, preporučenom kremom za područje oko očiju, završnom kremom te masažom 'Touch Terapija'.

Mehaničko čišćenje (70min)

Ciljano rješava probleme na koži kao što su miteseri i ostala izbijanja. Korišteni preparati su isključivo za riješavanje izbijanja i pružanje potrebne hidratacije nakon čišćenja, bez štetnih posljedica. Kod čišćenja nema masaže.

Tretman započinje dvostrukim čišćenjem, pilingom i parom nakon čega slijedi mehaničko istiskivanje. Zatim se prođe visokom frekvencijom i nanese maska. Završna faza obuhvaća tonik u spreju i odgovarajuću kremu. Uključena kontrola unutar 7 dana kako si se pratilo stanje kože nakon mehaničkog čišćenja.

Pošaljite upit