SPA TRETMANI

U našem spa nudimo tretmane za njegu lica i tijela vrhunskog brenda Dermalogica. Osim vrhunskih tretmana lica i tijela u ponudi su i masaže, depilacije australskim Adam & Eve voskom, te manikure i pedikure proizvodima OPI.

 

Cijenik sa uslugama 2019

Hydrafacial

Intezivni 30-minutni tretman koristi patentiranu Vortex-Fusion tehnologiju za čišćenje, ekstrakciju i hidratizaciju Vaše kože. Tretman je nježan jer se prilikom cijelog postupka koristi voda i patentirani antioksidanti za hidratizaciju kože.

Više
Dermapen prije i poslje

Dermapen tretman: Microneedling

Microneedling je postupak gdje pomoći mikroiglicama stvaramo mikro ubode na površinu kože.
Na taj način potičemo prirodni proces obnavljanje kože i pritom ublažavamo bore, strije i ožiljke te se postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

 

Više
intenzivni tretmani lica

Intenzivni tretmani lica

Intenzivno obnavlja i riješava probleme poput prijevremenog starenja, oštećenja od UV zraka, pigmentacije, dehidracije, izbijanja. Poželjno odraditi slijed tretmana za bolje rezultate.

Više
dermalogica tretmani lica

Dermalogica tretmani lica

Dermalogica tretmani lica su usmjereni na vaše trenutno stanje kože i vidljivo poboljšavaju kožu lica. Tretman započinje analizom kože lica 'Face Mapping' (jedinstvena metoda koju koristi Dermalogica kako bi analizirala potrebe vaše kože po zonama).

Više

Terapija LED svjetlom

Sigurna neinvazivna metoda korištenja LED svjetla za tretiranje raznih stanja kože
Više
manikura i pedikura Dubrovnik

OPI njega noktiju

OPI je vodeći brend za profesionalnu njegu noktiju. Ima širok asortiman profesionalnih proizvoda koji uključuju tretmane za njegu noktiju, te proizvode za manikuru i pedikuru.

Više
Masaža Dubrovnik

Masaže

Od ukupno 8 masaža koje nudimo, sigurni smo da ćete pronaći onu koja vam najviše odgovara. Bez obzira za koju ste se masažu odlučili, naši terapeuti će svakako provjeriti koja su vaša očekivanja i želje te ih nastojati ispuniti u potpunosti.

Više
depilacija Dubrovnik

Depilacija Adam&Eve voskom

Australski brend voska 'Adam i Eve' se bazira na kvalitetnim sastojcima lijepog izgleda i mirisa. Na prirodnoj je bazi, što ne iritira kožu niti ostavlja tragove voska na koži.

Više
Dermalogica tretmani tijela

Dermalogica tretmani tijela

Dermalogica tretmani tijela uključuje analizu kože tijela 'Body Mapping'. Body Mapping, uz Face Mapping, je jedinstvena metoda koju koristi Dermalogica kako bi analizirala potrebe vaše kože.

Više