Revolucionarni suplementi za ljepotu!

jane iredale dubrovnik

Advanced Nutrition Programme britanski je proizvođač vitamina i dodataka prehrani namijenjenih očuvanju zdravlja kože. Koncept brenda bazira se na hranjenju kože iznutra kako bi joj se osigurala anti-age zaštita i sačuvalo njeno opće zdravlje.

Filozofija Advanced Nutrition Programmea je izgradnja zdravih stanica iznutra i postizanje zavidnih rezultata uravnoteženom prehranom i suplementacijom. Advanced Nutrition Programme odabire oblike suplemenata koji se najbolje apsorbiraju i osiguravaju maksimalnu bioiskoristivost. ANP omega-3 riblje ulje, primjerice, temeljito je ispitano na PCB (poliklorirane bifenile) i druge štetne supstancije – na tržištu trenutačno ne postoji čistije ulje!

Voditeljica Odjela za nutricionizam na Međunarodnom anti-ageing institutu u Londonu, autorica i međunarodno priznata predavačica Lorraine Perretta stigla je krajem siječnja u Lijepu našu i predstavila ključne suplemente za ljepotu koji nadopunjuju tretmane i pripravke, a čine kožu zdravijom i vitalnijom. Objasnila je kako vitamini i hranjive tvari pomažu u rješavanju složenih dermalnih problema poput suhoće, pigmentacije, akni i bora.

Perretta preporuča redovitog uzimanja suplemenata, obavezno uz obrok za bolju apsorpciju.

Suplemente Advanced Nutrition Programmea možete kupiti već danas u Spa at the Berkeley. Ukoliko niste sigurni što je potrebno za vašu kožu, terapeuti mogu dati preporuku ne samo za suplementacije, već i za tretmane, dnevnu kremu i mineralni make-up. Cijene suplemenata se kreću od 170kuna.