DERMAPEN microneedling tretman

Microneedling je postupak koji sitnim ubodima iglica stimulira proizvodnju kolagena te na prirodan način regenerira i pomlađuje kožu. Microneedling tretman je idealan za tretiranje akni, bora te hiperpigmentacije na koži lica, a na tijelu je učinkovit u tretiranju strija i postoperativnih ožiljaka i opeklina. Čak i kod osoba koji nemaju većih problema sa kožom lica tretman vraća svježinu i hidrataciju licu.

Kvaliteta samog uređaja i još važnije kvaliteta nastavka (iglice) je to što čini razliku između tipskog microneedlinga i vrhunskog microneedlinga koji pruža Dermapen. Probali smo i druge microneedling uređaje ali niti jedan nije donio rezultate kao orginalni Dermapen. Uz sve to njegov dizajn omogućuje  lakše dopiranje do teško dostupnih mjesta (oko očiju, usana i nosa).

Microneedling je sam po sebi vrlo učinkovit, međutim u kombinaciji s pomno odabranim aktivnim sastojcima rezultati se pospješuju jer se aktivni sastojci pomoću uređaja unose duboko u kožu, te dopiru do slojeva do kojih ne može niti jedna krema. S ovim na umu u suradnji sa renomiranom firmom Reviderm izabrali smo aktivne sastojke koje se koriste u njihovim poliklinikama (uključujući Poliklinika Bagatin gdje se koristi isti Dermapen aparat i Reviderm sastojke kao u našem salonu).

Za najbolje rezultate Dermapen tretmana preporučena su 3 - 4 tretmana sa razmakom od 21-28 dana između tretmana. Ovo nije tretman gdje su vidljivi rezultati kratkotrajni, s obzirom da koži je potrebno 21-28 dana da se potpuno regenerira. Najbolji rezulatati se vide 10-21 dana nakon tretmana. Za razliku od nekih drugih intenzivnih tretmana vrijeme oporavka je minimalno te ovisno o tipu kože traje 1-3 dana.

Ukoliko želite intenzivniju kuru tretmana preporučujemo kombinaciju Dermapen microneedling uz seriju Dermalogica kemijskog pilinga. Tretmani se odrađuju svako dva tjedna. Na ovaj način ubrzava se postupak obnove kože i dolazi do boljeg prodiranja preparata što u konačnici daje brže i učinkovitije rezulatate.

Dermapen tretman (60 min): 750 kuna
Paket 3 Dermapen tretmana sa  gratis Reviderm Post Needling Kit: 2.250 kun