Zaštita osobnih podataka

Dragi klijenti/ce

Možda ste čuli za novu uredbu o općoj zaštiti podataka ("GDPR") koja stupa na snagu 25. svibnja 2018. Da bismo bili u skladu s zahtjevima za pristanak na GDPR, moramo uskladiti našu evidenciju klijenata.

Kao što su već neki od Vas upoznati, prilikom posjete u naš Spa dali ste usmenu privolu/suglasnost da Vas upišemo u evidenciju klijenata kako bi mogli pratiti Vaše navike i posjete salonu za bolje provođenje naručenih usluga, da Vas možemo kontaktirat vezi Vaših posjeta salonu, te za obračun i evidenciju bodova u sklopu programa vjernosti.

Ukoliko želite i dalje biti u našem sustavu klijenata obavezni smo od Vas primiti i pisanu privolu, te Vas molimo da prilikom Vašeg sljedećeg posjeta u salon obavezno popunite ponuđenu privolu.

U navedenoj privoli možete označiti želite li primati email obavijesti i novosti o aktualnim trendovima, ponudama i novostima salona.

Mi Vaše osobne podatke (ime, prezime, datum rođenja, telefon, mail) ne koristimo u one svrhe za koje nam niste dali suglasnost/odobrenje, te iste ne dijelimo niti prosljeđujemo bilo kojoj trećoj strani/firmi itd.

Ukoliko nam želite Vaše privole poslati mailom, možete kopirati tekst iz dole prikazanog linka 'Suglasnost klijenta' te nam poslati mailom na info@spaberkeley.com

Želimo skrenuti pozornost i na Vaša prava:

  • Pravo na pristup do svojih osobnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom upravitelj može koristiti sva razumna sredstva za utvrđivanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci, posebice u okviru online usluga i online identifikatora.
  • Pravo na popravak netočnih podataka koji su u vezi s njime prikupljeni, a tom prilikom voditelj obrade može koristiti sva razumna sredstva za provjeravanje identiteta pojedinca čiji su osobni podaci prikupljeni.
  • Pravo na ”zaborav”, odnosno brisanje svih podataka, ako su ispunjeni uvjeti iz članka 17 Opće uredbe o zaštiti podataka.
  • Pravo na samostalno odlučivanje o korištenju osobnih podataka koje se temelji na automatiziranoj obradi.
  • Pravo da protiv voditelja obrade uloži pritužbu nadzornom tijelu, ako misli da obrada njegovih osobnih podataka krši Opću uredbu o zaštiti podataka.

 

Ukoliko imate ikakvih pitanja vezano za navedeno, slobodno kontaktirajte Katarinu na 0914191452 ili na mail info@spaberkeley.com

 

Hvala na razumijevanju i vremenu

 

Vaš SPA at the Berkeley

 

Suglasnost klijenta